Online ismerkedés – a távkapcsolat problémája

távkapcsolat

Megismerkedtél egy számodra szimpatikus emberrel az interneten, de csak későn derült ki róla, hogy szinte az ország másik felén lakik? Mit lehet tenni ebben az esetben? Szóba jöhet a távkapcsolat?

A chat szobákban nem feltétlenül privát üzenetben kezdődik a beszélgetés. Vannak chat szobák, ahol mindenki közösen beszélget egymással – akár egyszerre 10-20 ember is megoszthatja egymással a gondolatait. Ha belelendültetek egy témába és a másik gondolatai igazán elragadtak, akkor valószínűleg privátban fog folytatódni a beszélgetés. Elkanyarodtok más témák felé és végül kilyukadtok a kritikus pontnál, hogy hol lakik a másik. Hervasztó gondolat, amikor kiderül, hogy 100-200 kilométer választ el titeket egymástól.

távkapcsolat

Persze a történet másképp is alakulhat, ez csupán egy példa volt arra, hogy hogyan is fordulhat elő ilyen helyzet. A tényeken azonban nem változtat, messze vagytok egymástól. A távkapcsolat gondolata mindkettőtöket megijeszt, azonban miért is ne működhetne?

A távkapcsolat megoldásai

Szerencsére nem nagy országban élünk, néhány óra alatt át lehet utazni az egész országot. Arra az esély, hogy pont a két ellentétes sarokban laktok, talán parányi az esély. A randikat egészen nyugodtan szervezhetitek hétvégére. Biztosan nem kell tartani attól, hogy unatkozni fogtok, hiszen mindkettőtök számára ismeretlen a másik lakóhelye. Bárhova ahova elviszed partneredet, az újdonság lesz számára.

Sokkal több kikapcsolódási lehetőségetek lesz és bár az utazás hosszadalmas akár tömegközlekedéssel, akár járművel akarjátok leküzdeni a távot, a lakhelyetek között is meg tudtok beszélni találkozókat. Ez újabb program lehetőségeket kínál, közelebb kerülhettek egymáshoz.

A távkapcsolat persze örökké nem működik, az egyik félnek egy idő után engednie kell. Ha a szerelmetek elég erős, akkor meg tudjátok beszélni és oldani az összeköltözést is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*