Kerítő – társkeresés más szervezésében

kerítő

Bizonyára már a te ismerőseid között is elhangzott a kérdés, hogy „nem ismersz egy hozzám illő férfit/nőt?”. A válasz legtöbbször nem. Azonban olyan is van, hogy valaki önként játssza a kerítő szerepet.

A kerítő által szervezett randevúk

Általában a kerítő által szervezett randik kínosan kezdődnek. Az is lehetséges, hogy az egyik fél nem is tud róla, hogy ő most éppen egy „randevún” van. Meghívnak egy közös programra, elcsevegtek és egyszer csak azt veszed észre, hogy minduntalan próbálnak titeket kettesben hagyni. Ekkor válik gyanússá, hogy itt valamiről bizony lemaradtál.

Ha ennek tetejében még csak nem is szimpatikus számodra a kerítő által hozott partner, akkor nincs mese, valószínűleg veszekedést fog eredményezni a szituáció.

kerítő

A kerítő ilyen esetben barátságokat tesz kockára, hiszen valamelyik fél könnyen megbántódhat, ha a randevú nem úgy alakul, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

A kerítőnek is lehet telitalálata

Persze nem törvényszerű, hogy ezek a randevúk rosszul sülnek el. Ha a partnerek előre tájékoztatva vannak, hogy mi fog történni, még akár jóra is fordulhat a helyzet. Lehetséges, hogy mindkét fél jó ideje egyedül van és vágyik egy randevúra. Egy jó barát – kerítő – jól ismeri barátai igényeit, és jól méri fel, hogy illik-e egymáshoz a két ember.

Az ilyen randikat azonban mindenképpen nyitott lapokkal kell szervezni. Ha az egyik fél nem tud róla, akkor még akkor is kudarcba fulladhat a randi, ha egyébként lenne esély egy következő randira is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*