Így ismerkedj fórumokon

Az internetes ismerkedés nem csupán a közösségi-, társkereső- és chates oldalakon működik. Sőt, a fórumokon történő ismerkedés akár még hatékonyabb is lehet.

Miért jó fórumokon ismerkedni?

Ha van egy téma, ami érdekel, akkor természetes, hogy szeretsz keresgélni, tájékozódni a témában. Az interneten ma már minden témával kapcsolatban találsz nyitott fórumokat, ahol bárki közzéteheti tapasztalatait.

Ha egy ilyen fórumon találsz egy számodra szimpatikus férfit vagy nőt, akkor miért ne kezdeményezhetnél vele beszélgetést? Az alap téma biztosan megvan, hiszen ugyanaz az érdeklődési körötök, ugyanazt a hobbit vagy tevékenységet űzitek.

Ismerkedés fórumon

Ilyen helyzetben szó sincs arról, hogy a beszélgetés elakad vagy, hogy már eleve azt sem tudjátok, mivel kezdődjön az ismerkedés. Ha nem is vagy olyan szinten jártas az adott témában, valószínűleg tele leszel kérdésekkel, amelyet a kiszemeltednek feltehetsz.

Azontúl, hogy segíthettek egymásnak, tapasztalatokat oszthattok meg egymással, teljesen elképzelhető, hogy a következő alkalommal már egy személyes találkozón vitatjátok a témát.

Mindezt úgy, hogy a többi fórumon lévő látja?

Természetesen nem feltétlenül, hiszen sok fórumos oldal rendelkezik privát üzenetküldési lehetőséggel, így nem kell azon aggódni, hogy a többi látogató beleszól a beszélgetésbe vagy más útra tereli a témát.

A beszélgetést kezdeményezheted a nyilvános hírfolyamban, aztán ha nagyon belelendültök, akkor egyszerűen küldesz neki egy privát üzenetet. Vagy ha az oldal mégsem rendelkezik a funkcióval, akkor megadod neki az elérhetőségedet. A beszélgetést nem muszáj az adott oldalon folytatni, ugyanúgy folytathatjátok az ismerkedést Facebookon, más közösségi médián vagy levelezőrendszeren keresztül.

Ha a kiszemelted nem elutasító az invitálásnál, akkor már jó esélyed van arra, hogy esetleg benne lesz egy találkozóban.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*